Aktuellt

Medevi Brunnsorkester

Aktuellt från Medevi Brunnsorkester

 

Följ oss även på facebook för senaste nytt!

Medevi Brunnsorkester tackar för 2017.

 

35 musiker tjänstgjorde under 2017 och vi tackar alla vår stora publik, Medevi intresseförening, Nyrenfonden och Medevi Brunn AB. Var ett framgångsrikt år.

 

Säsongen för brunnsorkestern 2018 blir mellan den 22 juni-12 augusti.

 

Medevi Brunnsorkester håller återigen sextettkurs med stor Grötlund den 1 juli och sextettstafett den 2 juli på Medevi Brunn.

 

Kursen sker mellan den 30 juni till 2 juli i regi av Sveriges Orkesterförbund i samarbete med Medevi Brunn, Medevi Intresseförening, Kulturens Bildningsverksamhet och Medevi Brunnsorkester. Kommer i år två ensembler med Bruksblåset och Täby Brunnsoktett.

 

Stor Grötlund med 25 musiker 21.00 den 1 juli och sextettstafett / konserter/ med start 15.00 den 2 juli på Medevi Brunn. Välkomna

Medevi Brunnsorkester håller på med planeringen med musikerna för att starta den 23 juni. Ser ut att bli några nya musiker i orkestern som består av ett 30-tal dito. Nya musiker som vi vill välkomna är Jan Boman, Gustav Stenseke, Christer Åberg, Eva-Britt Ed och Lars Hedlund.

 

Klart med att Medevi Brunnsorkester spelar under Jakt och Fiskemässan, Medevimässan i aug. http://medevibrunn.se/aktiviteter/aktuellt/medevimassan-20-21-augusti/

Senaste CD 2014

Senaste CD-inspelning gjordes den 16-18 Maj 2014 och skivan heter "Högbrunnsdans".

Läs mer om våra inspelningar och beställ skivor på sidan Shop.

Copyright @ All Rights Reserved