Aktuellt

Medevi Brunnsorkester

Aktuellt från Medevi Brunnsorkester


Följ oss även på facebook för senaste nytt!

Medevi Brunnsorkester tvingas ställa in sommaren 2020 för första gången på 150 år


Denna sommar kommer Medevi Brunnsorkester inte att starta vårt spelande i Midsommarhelgen. Det beror på Covid 19 och de regler som myndigheterna satt upp kring detta. Vi har ett snitt på fler än 50 personer i publiken, vi skall inte resa, männiksor över 70 år bör inte komma och att Medevi Intresseförening inte kommer att vara på plats. Medevi Brunn har enbart mindre verksamhet denna sommar.


Vi vill inte bryta vår över 150:åriga tradition och hoppas kunna spela någon konsert, oklart hur, när. Kanske med modern teknik. Vi får arbeta med denna tanke. Sextettkurs är inställd.


Brunnsorkestern skulle spelat in en ny CD i mars som målet är att vara klar till sommaren. Detta har vi tvingats skjuta upp men lyssna på hela sex CD på Spotify med Medevi Brunnsorkester.


Vi beklagar omständigheterna men försöker hålla er informerade via Facebook och hemsida. Våra ca 35:tal musiker vill se er i parken för lyssning av levande kultur och kulturhistoria.Magnus Eriksson / Anna Hansson 2020-04-29Medevi Brunnsorkester finns nu på SpotifyFrån och med den 10 januari finns fem av brunnsorkesterns CD på Spotify. Vi hoppas detta skall hjälpa till att sprida kunskapen om Medevi BO, sextettspelande och inspirera. Brunnsorkestern planerar även för en ny CD-inspelning 2020.


Medevi Brunn finns ute till försäljning men vi räknar med en ny sässong 2020 med start midsommarafton 20 juni. Vi tror att våra 35-tal musiker kan fortsätta den med än 150:åriga traditionen.


Magnus Eriksson 2020-01-10


Medevi Brunnsorkester håller återigen sextettkurs med stor Grötlund den 1 juli och sextettstafett den 2 juli på Medevi Brunn.


Kursen sker mellan den 30 juni till 2 juli i regi av Sveriges Orkesterförbund i samarbete med Medevi Brunn, Medevi Intresseförening, Kulturens Bildningsverksamhet och Medevi Brunnsorkester. Kommer i år två ensembler med Bruksblåset och Täby Brunnsoktett.


Stor Grötlund med 25 musiker 21.00 den 1 juli och sextettstafett / konserter/ med start 15.00 den 2 juli på Medevi Brunn. Välkomna

Medevi Brunnsorkester håller på med planeringen med musikerna för att starta den 23 juni. Ser ut att bli några nya musiker i orkestern som består av ett 30-tal dito. Nya musiker som vi vill välkomna är Jan Boman, Gustav Stenseke, Christer Åberg, Eva-Britt Ed och Lars Hedlund.


Senaste CD 2014

Senaste CD-inspelning gjordes den 16-18 Maj 2014 och skivan heter "Högbrunnsdans".

Läs mer om våra inspelningar och beställ skivor på sidan Shop.

Copyright @ All Rights Reserved