Aktuellt

Medevi Brunnsorkester

Aktuellt från Medevi Brunnsorkester


Följ oss även på facebook för senaste nytt!

Medevi Brunnsorkester kommer till sommaren mellan den 19 juni - 26 juli


Denna sommar kommer Medevi Brunnsorkester att starta vårt spelande den 19 juni i Midsommarhelgen men årets sommar slutar redan den 26 juli och sässongen blir två veckor kortare än vanligt.


Vi avvaktar utvecklingen med Corona men tror på experternas prognos att till sommaren kan vi umgås igen.


Medevi Brunn finns ute till försäljning men brunnsorkestern har nu, tack vare ett stort ovärderligt stöd från Medevi Intresseförening, en sommar med 5,5 veckas spelande. Vi vill inte bryta vår över 150:åriga tradition.


Brunnsorkestern skulle spelat in en ny CD i mars som målet är att vara klar till sommaren. Detta har vi tvingats skjuta upp men lyssna på hela sex CD på Spotify med Medevi Brunnsorkester.


Vi kommer även att ha en sextettkurs den 26-28 juni. (Ni hittar mera information på Sveriges Orkesterförbunds hemsida, www.orkester.nu) som ordnas av Sveriges Orkesterförbund i samarbete med MBO, intresseföreningen och Kulturens Bildningsverksamhet.


Vi välkomnar er alla 2020 med start midsommarafton 19 juni. Våra ca 35:tal musiker vill se er i parken för lyssning av levande kultur och kulturhistoria.Magnus Eriksson 2020-04-07


Medevi Brunnsorkester håller sextettkurs 2020 med stor Grötlund den 29 juni och sextettstafett den 30 juni på Medevi Brunn.


Kursen sker mellan den 28 juni till 30 juni i regi av Sveriges Orkesterförbund i samarbete med Medevi Brunn, Medevi Intresseförening, Kulturens Bildningsverksamhet och Medevi Brunnsorkester.


Stor Grötlund med 28 ( i nuläget)  musiker 21.00 den 29 juni och sextettstafett / konserter/ med start 15.00 den 30 juni på Medevi Brunn. Välkomna

Brunnsorkestern har fått en förfrågan om spelning i Stockholm den 12 juli. Är ju under tjänstgöring så återstår att se om vi kan ta denna. / Magnus E

Medevi Brunnsorkester finns nu på SpotifyFrån och med den 10 januari finns fem av brunnsorkesterns CD på Spotify. Vi hoppas detta skall hjälpa till att sprida kunskapen om Medevi BO, sextettspelande och inspirera. Brunnsorkestern planerar även för en ny CD-inspelning 2020.


Medevi Brunn finns ute till försäljning men vi räknar med en ny sässong 2020 med start midsommarafton 20 juni. Vi tror att våra 35-tal musiker kan fortsätta den med än 150:åriga traditionen.


Vi kommer även att ha en sextettkurs men är just nu oklart med datum.Magnus Eriksson 2020-01-10


Medevi Brunnsorkester håller återigen sextettkurs med stor Grötlund den 1 juli och sextettstafett den 2 juli på Medevi Brunn.


Kursen sker mellan den 30 juni till 2 juli i regi av Sveriges Orkesterförbund i samarbete med Medevi Brunn, Medevi Intresseförening, Kulturens Bildningsverksamhet och Medevi Brunnsorkester. Kommer i år två ensembler med Bruksblåset och Täby Brunnsoktett.


Stor Grötlund med 25 musiker 21.00 den 1 juli och sextettstafett / konserter/ med start 15.00 den 2 juli på Medevi Brunn. Välkomna

Medevi Brunnsorkester håller på med planeringen med musikerna för att starta den 23 juni. Ser ut att bli några nya musiker i orkestern som består av ett 30-tal dito. Nya musiker som vi vill välkomna är Jan Boman, Gustav Stenseke, Christer Åberg, Eva-Britt Ed och Lars Hedlund.


Senaste CD 2014

Senaste CD-inspelning gjordes den 16-18 Maj 2014 och skivan heter "Högbrunnsdans".

Läs mer om våra inspelningar och beställ skivor på sidan Shop.

Copyright @ All Rights Reserved